Metro Rens & Skjorteservice


Kjære kunde,

Vi har fått på plass et nytt samarbeid på Metro. Det vil nå bli mulighet til å levere og hente hos Sugar Systue AS, rett over gangen. Vi stenger vårt lokalet 25.03.2023 kl. 14.00, og all behandling av tøy blir flyttet opp til Strømmen Storsenter og på vårt hovedvaskeri på Kalbakken. Det er fremdeles vi som behandler alle tekstilene som før.

Du kan fremover da benytte deg av levering og henting hos Sugar Systue AS eller våre andre avdelinger:

  • Hjemlevering, vi henter og leverer kostnadsfritt. Vi er tilgjengelige i hele Oslo, Asker, Bærum og store deler av Lillestrøm og Lørenskog. Bestilling kan gjøres på renseri.no/rett-hjem, via e-post til retthjem@renseri.no eller på telefon 24 02 22 33.
  • Renserier: Vi har flere renserier i Oslo, Asker, Bærum, Lørenskog og Lillestrøm. Se renseri.no/butikker for oversikt. Nærmeste er på Strømmen Storsenter og på Kalbakken, Stanseveien 2, 0975 Oslo
  • Bedrift:Har du avtale med vår bedriftsavdeling Hvit Snipp, kan du benytte kundeforholdet ditt der også. Har dere ikke avtale, men ønsker dette? Send en e-post til hvitsnipp@renseri.no eller klikk deg inn på “Bedrift” for å lese mer.

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

E-post:   post@renseri.no
Telefon:    24 02 22 33


Totalt kr. 0,-

Du har 0 varer i handlekurven
Minimumsbeløp kr 200,-